Taaperojumpassa nautitaan yhdessä liikunnan riemusta. Lapsia rohkaistaan kehittämään motorisia taitojaan ja purkamaan energiaansa leikkiin, lauluun ja puuhailuun. Jumpan koulutetut ohjaajat tukevat kunkin lapsen yksilöllistä kehitystä.

Minkä ikäisille lapsille taaperojumppa on tarkoitettu?

Taaperojumppa sopii 1–2-vuotiaille lapsille. Jos lapsesi ei aivan vielä osaa kävellä, kannattaa kokeilla vauvajumppaa. Jokaista lasta kohden on hyvä olla yksi aikuinen mukana jumpassa.

Mitä tunnilla tehdään?

Taaperojumpan tarkoituksena on nauttia liikunnan riemusta yhdessä tutun aikuisen kanssa. Tunnilla tehtävät liikkeet harjaannuttavat lapsen motorisia perustaitoja. Samalla tutustutaan erilaisiin liikuntavälineisiin ja opetellaan uusia liikunnallisia leikkejä. Taaperot voivat juosta, hyppiä ja tanssia musiikin tahdissa. Tunti ohjaa lasta myös keskittymään, kuuntelemaan ohjeita ja ottamaan muut leikkijät huomioon.

Ohjaajamme ovat kaikki koulutettuja ja asiantuntevia. He osaavat ottaa huomioon eri ikäisten lasten kehitystasot ja osaavat tukea lapsen yksilöllistä kehitystä. Ohjaajiltamme voi aina kysyä lisätietoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja he osaavat myös neuvoa vaihtoehtoisia liikkeitä, mikäli jokin liike ei tunnu sopivalta taaperolle tai aikuiselle. Tunneilla on tarkoitus pitää hauskaa, joten tavoitteenamme on varmistaa turvallinen ja mukava liikkumisympäristö, jossa kaikki voivat hyvillä mielin nauttia liikunnan tuomasta ilosta.

Mitä tunnille otetaan mukaan?

Lapselle kannattaa pukea mukavat, joustavat vaatteet, jotka päällä on mahdollisimman mukava juosta ja hypellä. Tunnilla voi olla paljain jaloin tai käyttää pitäväpohjaisia kevyitä tossuja, joissa jalka liikkuu vapaasti. Tällä tunnilla tulee aikuisellekin helposti hiki pintaan, joten olo on miellyttävin jumppavaatteissa. Kannattaa myös varata mukaan vesipullot lapselle ja itselle.

Miten taaperojumpan voi aloittaa?

Perheryhmäliikunnat ovat maksuttomia ryhmäliikuntatunnin jäsenille kuuteen ikävuoteen saakka. Eli jos vanhempi tai muu mukana oleva aikuinen on asiakkaamme, jolla on sopimuksessa ryhmäliikunnan käyttöoikeus, sisältyy taaperojumppa hintaan ilman lisämaksua. Tarjoamme myös ilmaisen kokeilukerran, jotta voitte helposti testata, tykkääkö taaperonne jumppaamisesta. Näet kaikki tuntimme helposti aikataulusivultamme. Meiltä voi myös rohkeasti kysyä neuvoa ja autamme mielellämme perheellenne sopivan liikuntamuodon löytämisessä.

 

Vantaa

Forever Varisto Martinkyläntie 39b 043 825 0754

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600