lyhyt tehokas ryhmäliikuntatunti
  • UUTUUSTUNTI!
  • tehokas treeni 30 minuutissa
  • helpot ja vaihtelevat kehonpainoharjoitukset

Fiksua liikkumista – kokonaisvaltainen treeni puolessa tunnissa

Treenaa täysillä mutta fiksusti, äläkä hukkaa aikaasi! M.A.X. (Muscle Activity Excellence) on koko kehoa muokkaava lyhyt ryhmäliikuntatreeni, joka kehittää sopivassa suhteessa voimaa, kestävyyttä ja ketteryyttä.

Helppo mutta intensiivinen tunti niin miehille kuin naisille

M.A.X. on koko kehoa kuormittava ja rasvaa polttava tunti, jossa apuna käytetään step-lautaa. Tunti koostuu harjoitusosuuksista, joiden sisällä on kolme sarjaa. M.A.X. sopii parhaiten jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille, mutta liikevaihtoehtoja löytyy lähes jokaiselle! Helppo mutta intensiivinen harjoittelu sopii erinomaisesti myös miehille.

Vaihtelevat liikkeet takaavat fyysisen haasteen

Tunti alkaa kuuden minuutin lämmittelyllä, jota seuraavat kuuden minuutin pituiset osiot. 45 sekunnin ajan toistetaan kolmea liikettä, mitä seuraa 15 sekunnin tauko. Tällaista harjoitusosiota tehdään kaksi kierrosta. Ennen jokaista kuuden minuutin osiota käydään läpi tulevat liikkeet yhden minuutin ajan, jotta liikkeet ovat tuttuja ja turvallisia suorittaa.

Monipuolinen treeni vahvistaa koko kehoa ja kehittää tasapainoa

Harjoitusosioiden sisällä olevat kolme sarjaa ovat: core, voima ja cardio. Core-sarjassa keskitytään ylä- ja keskivartalolihaksiin, cardio-sarjassa nostetaan sykettä ja voimasarjassa keskitytään jalkoihin ja pakaralihaksiin. Koordinaatiokyky ja tasapaino joutuvat koetukselle tällä tunnilla! M.A.X.-harjoittelu kehittää kestävyyttä, voimaa, ketteryyttä, tasapainoa ja koordinaatiota.

 

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.

M.A.X-tunnit seuraavilla klubeillamme