Forever Pump on tehokas lihaskuntotunti.

Intensiivinen lihaskuntotreeni

Forever Pump on tehokas lihaskuntotunti, jossa vapaapainoja apuna käyttäen harjoitetaan koko kehon päälihasryhmät läpi. Apuna käytetään levytankoa, käsipainoja ja step-lautaa. Tunti sopii kaikille ikään, kuntoon ja sukupuoleen katsomatta, sillä voit itse valita kuinka raskaita painoja tunnilla käytät. Tunnille voit tulla rennolla sisäliikuntavaatetuksella ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Forever Pump haastaa koko kehon!

Forever Pump kehittää kokonaisvaltaisesti lihaskestävyyttä, koska se haastaa koko kehon lihasryhmät intensiiviseen treeniin pitkien toistojen kautta. Lihaskestävyysharjoittelu kuluttaa treenin aikana paljon energiaa ja tukee näin kiinteytymistä.

Tunti alkaa lämmittelyllä, missä käydään levytangon kanssa perusliikkeet läpi. Tunnilla edetään musiikkikappaleittain lihasryhmästä toiseen treenaten kutakin lihasta yhden kappaleen (3-5min) ajan. Forever Pump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon. Forever Pump tunnin ohjelma on kaikilla ohjaajilla sama aina 3 kuukauden ajan. Ohjelmanvaihdot tapahtuvat tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun ensimmäisenä päivänä.

image description

Tutustu 3 päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.