Burleski tanssillista ryhmäliikuntaa

Opi naisellista vartalon käyttöä Burleski-tunnilla

Burleski on naisellinen tanssitunti, joka sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta. Tunti on kokonaisuudessaan liikkuva tunti, eli se ei sisällä lihaskuntoharjoittelua. Tunti perustuu tanssisarjan opetteluun, eli tunnilla lähdetään rakentamaan pala palalta sensuelli koreografia cabaret-hengessä. Tunnilla on paljon vaikutteita show-tanssista, mutta et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa. Tule tunnille rennolla sisäliikuntavaatetuksella. Tunnilla tanssitaan ilman kenkiä. Ota mukaasi myös juomapullo ja hikipyyhe.

Tunnin alussa lämmitellään helpoilla askeleilla, jotka saattavat toistua varsinaisessa koreografiassa. Tällöin kiinnitetään erityisesti huomiota selkään ja alavartaloon. Tunnilla voidaan tehdä myös ns. lattian poikki-harjoituksia, jolloin samaa liikettä toistetaan liikkuen salin läpi.

Lämmittelyn jälkeen lähdetään rakentamaan koreografiaa. Koreografia saattaa sisältää liikkeitä, joita tehdään myös lattiatasossa istuen tai maaten. Tunnilla opit naisellista vartalonkäyttöä, lisäät liikkuvuuttasi ja parannat keskivartalokorsetin hallintaa. Koska koko tunti pysytään liikkeessä, treeni parantaa myös aerobista kuntoa. Burleski-tunneilla voit päästää sisäisen esiintyjäsi valloilleen ja hehkua vanhan ajan glamouria!

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna 03 688 3355

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03 877550

Lappeenranta

Forever Lappeenranta Pelitie 36, Lappeenranta 05 5419600