Löydä sisäinen soturisi

Oletko aina halunnut oppia itämaisten lajien saloja, aina tehokkaista lyönti- ja potkutekniikoista sulaviin Tai Chi -liikesarjoihin, jossa yhdistyy hengityksen, mielen- ja kehonhallinnan voima?

Tunti koostuu kahden sisäisen soturin vuorovaikutuksesta: sotureista toinen on maltillinen, tasapainottava, rauhoittava ja toinen voimakas, energinen, taistelija. Näiden vuorovaikutus on kuin yö ja päivä, molemmat vuorottelevat toisiaan tukien ja toistaan tarviten.

Tekniikka ennen tehoja

Tunti rakentuu näiden kahden elementin vuorovaikutuksesta, jota musiikki tukee ja johon liikkeet rytmitetään harmoniseksi kokonaisuudeksi. Tunti alkaa rauhallisella, kaksitasoisella lämmittelyosuudella. Ensimmäinen on flow-tyylinen osuus, missä valmistetaan kehoa ja sen toiminnallisia rakenteita antamaan rakenteille joustavuutta ja liukua, jotta liike olisi sulavampaa ja tehokkaampaa. Tämä antaa kehollesi aikaa samalla myös lämmetä hyvin, jolloin verenkierto tehostuu ja lihastesi hapenottokyky ja elastisuus ovat parhaimmillaan, kun tarvitset niitä tekniikka- ja taisteluosuuksien koittaessa.

Tunti sisältää aina ensin rauhallisemman tekniikkaosion, jossa pääset hiomaan eri taistelulajien perustekniikoita rauhallisemmalla temmolla kuntoon, jotta saat niistä parhaimman tehon turvallisesti irti myöhemmissä teho-osuuksissa. Tunnin aikana pääset tutustumaan mm. Karaten, Aikidon, Capoeiran, Thai-nyrkkeilyn sekä MMA-ottelun tekniikoihin. Tunti sisältää myös aivan uudenlaisen free-flow-kehonpainoharjoitteluosuuden jossa opit käyttämään kehosi liiketaitoja ja liikkeen ymmärrystä aivan uudella tavalla. Osuuden sisältö rakentuu joka ohjelmassa erilaisista komponenteista, joissa on tavoite opettaa sinua liikkumaan entistä paremmin ja kehittämään liiketaitojasi, kuten tasapainoasi tai jopa reaktioaikaasi.

Tunti sopii kuntoilijalle, jolla on kohtuullinen peruskunto ja on harrastanut liikuntaa jo jonkin aikaa. Tunti ei vaadi aiempaa kamppailulajikokemusta. Tule tunnille sisäliikuntavarusteissa ja sisäliikuntakengissä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

image description

Kokeile 3 päivää maksutta

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus

Haluatko tutustua LITE-saliin (Espoo, Vaasa, Kuopio tai Tampere)? Tutustu tästä.