Kamppailulajitunti Battle on tehokasta ja hauskaa liikuntaa

Battle on tehokas, sykettä nostava ja paljon kaloreita kuluttava tuli-elementin treeni koostuu erilaisista itsepuolustuslajien lyönti- ja potkusarjoista, joita tehdään inspiroivan ja energisen musiikin säestyksellä. Tekniikoita yhdistellään mm. karatesta, taijista, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä.

Tunti sopii kuntoilijoille, jotka omaavat peruskunnon ja ovat liikkuneet säännöllisesti jo jonkin aikaa. Tule tunnille sisäliikuntavaatteissa ja sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo.

Battle-tunti polttaa tehokkaasti kaloreita ja parantaa kestävyyttä

Battle-tunnilla pysytään koko ajan liikkeessä polttaen samalla kaloreita treenatessa kohti erinomaista kuntoa. Jokainen kappale sisältää oman lyhyen lyönti- ja potkukoreografiansa. Tunnilla liikutaan vauhtikestävyys alueella, joten samalla kun kasvatat tehokkaasti kuntoasi, kulutat runsaasti kaloreita. Tunti parantaa kestävyyttä ja keuhkojen sekä sydän-ja verenkierto elimistön toimintaa.

Lämmittelyn aikana opit liikkeet turvallisesti ja hallitusti

Tunti alkaa lämmittelyllä, jossa käydään läpi ohjelmassa käytettäviä lyöntejä ja potkuja. Opit tekemään liikkeet turvallisesti ja hallitusti ennen varsinaista treeniosuutta. Jokainen treenikappale tehdään molemmille puolille, oikealle ja vasemmalle, jolloin kehoa rasitetaan tasapuolisesti. Battlessa ei tarvitse osata mitään ennalta. Tunnilla opit lyönnit ja potkut palapalalta ja pian huomaat yhdisteleväsi nämä liikesarjoiksi.

60 minuutin Battle-tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto-osion, joka tehdään vartalon omalla painolla. 45 minuutin Battle-tunnilla ei ole lihaskunto-osuutta.

image description

Kokeile kolme päivää

Kokeile kuntosalia ja ryhmäliikuntaa kolme päivää veloituksetta. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Nimi
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti

Kyllä, haluan hyvinvointivinkkejä ja tietoja tarjouksista sähköpostitse. Viestejä noin yksi viikossa, uutiskirjeet voi perua milloin tahansa.

Keskus