Onko viimeisimmästä harjoittelustasi kulunut aikaa ja salille kapuaminen tuntuu ylivoimaisen vaikealta? Haluamme tehdä kaikkemme, että sinä onnistut. Haemme sinut vaikka kotoa. Kotihaku on täysin veloitukseton palvelu asiakkaidemme käyttöön. Hakuja on kuukausittain rajoitettu määrä. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset palvelua, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kotihakumme tuo puhtia liikuntaharrastukseesi, kun sitä eniten tarvitaan. Oletko koskaan mennyt salille ja lähtenyt kotiin tekemättä treeniäsi? Niinpä, vaikein osa liikuntaharrastusta saattaa olla juuri lähteminen kotoa niinä kylminä ja pimeinä iltoina. Siksi kehitimme kotihakupalvelun – jotta sinun onnistumisesi olisi vielä helpompaa.

Kaikilla on hetkiä, jolloin liikkuminen ei huvita. Siksi me olemme tukemassa sinua tavoitteissasi silloinkin, kun motivaatiosi on matalalla. Kotihaku on vain yksi esimerkki tavoista, jolla olemme saaneet ihmiset pysyvästi innostumaan terveellisestä elämästä ja liikunnasta. Meillä liikunnan harrastaminen on helppoa, sillä saat tukea joka vaiheessa. Lue myös: Miksi valita Forever?

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit