Olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja Juha Jokela. Toimin ammatinharjoittajana Forever Hiekkaharjun toimipisteellä.

Ammatillinen osaamiseni kohdistuu tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ongelmien ratkaisuun mahdollisimman yksinkertaisten, ymmärrettävien ja helposti toteutettavien keinojen avulla. Fysioterapian ei tarvitse välttämättä olla monimutkaista ja monet ongelmat selviävät suhteellisen yksinkertaisilla keinoilla, niiden löytäminen ei vaan aina itse onnistu. Tietyt vaivat vaativat tarkkaa tutkimista ja tarkkaan kohdistettua harjoittelua. Tähän osumatarkkuuteen päästään parhaiten objektiivisen testauksen tuloksien tuoman tiedon avulla. Pyrin välttämään työssäni turhaa spekulointia, jota ei pystytä varmentamaan ja testaamaan. Vastaanotolleni voi hakeutua kaikkien liikkumiseen ja liikkeeseen liittyvien ongelmien kanssa, myös ilman mitään sen kummempia kipuja tai vaivoja. Työni ulkopuolella harrastan aktiivisesti eri urheilulajeja, joista eniten kilpailutaustaa löytyy pikajuoksusta ja pesäpallosta.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Koulutustausta
Fysioterapeutti AMK
Koulutettu hieroja

Ammatilliset lisäkoulutukset
The Human Matrix – Clinical Biomechanics 2022
Somty C1/C2 Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi: Osio 2 Rintaranka, Tampere 2022
Integraalinen fysioterapia: Anteriorinen polvikipu 2021
Integraalinen fysioterapia: Olkapää 2021
Integraalinen fysioterapia: Iskias 2021
Integraalinen fysioterapia: Nilkan inversiovammat 2020
Somty C1/C2 Selkärangan manuaalisen tutkimisen ja hoidon peruskurssi: Osio 1 Kaularanka, Tampere 2020.
OmaKuntoutus: Tendinopatiakoulutus 2020
Dry needling Basic 1 & 2 Helsinki 2017

Asiakaspalautteita

“Kävin tekemässä kyykkytreenin illalla ja testailin kaikki sun ohjeistamat jutut ennen treeniä. Tuloksena parhaimman tuntuiset kyykyt ikinä, jämäkkä asento ja alaselkä/lonkka tuntui kevyeltä ja pääsin vielä syvämmälle kuin aikaisemmin! Kiitos!”

“Ihan mahtava treeniviikko tähän mennessä, yläselkä toimii pitkästä aikaa kunnolla ja hämmentävästi saanut lisättyä painoja. Mavessa kevyesti sarjapainoennätys muun muassa. Näitä harjoitteita jatkan mielelläni. Kiitos!”

“Ennen kuin tavattiin en ollut juossut 6 kuukauteen metriäkään jalan takia, tänään alla 15 kilometrin lenkki ilman mitään kipuja!”

Ensikäynti 45min

Fysioterapian tai hieronnan ensimmäinen käynti vain 35€.

Varaa tästä