Kehon liikkuvuus on perusta kehon hyvinvoinnille, hyvälle suoritustekniikalle ja turvalliselle harjoittelulle. Rajoitteet liikkuvuudessa, kehon puolierot ja/tai yliliikkuvuus nostavat loukkaantumisriskiä ja voivat aiheuttaa erilaisia kiputiloja.

Säännöllisellä liikkuvuusharjoittelulla ja omasta liikkuvuudesta huolta pitämällä optimoi kehon palautumisen sekä suorituskyvyn ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Yleensä on kuitenkin vaikea silmämääräisesti päätellä, mikä kohta kehosta kaipaa erityistä huomiota. Objektiivinen liikkuvuusanalyysi auttaa keskittymään juuri oikeisiin kohtiin.

Te3 analyysi liikkuvuus

Kuva: Marianna Siitonen

TE3 Liikkuvuusanalyysi on kehitetty yhdessä maailman johtavien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Se muodostaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon liikkuvuudesta jopa 10 minuutissa. Analyysi tehdään TE3-älykepillä sekä -sovelluksella, jotka mittaavat liikkuvuutta asteen tarkkuudella. 13 liikkeen mittaustuloksiin pohjautuen sovellus luo 4 täsmäharjoitteen ohjelman, joka keskittyy asiakkaan henkilökohtaisiin kehityskohtiin.

TE3 Liikkuvuusanalyysin avulla saat arvokasta dataa liikkuvuudestasi, motivoidut parantamaan sitä ja seuraat tuloksia. Se sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta.

“Teen istumatyötä ja olin kärsinyt selkäkivusta sekä sen aiheuttamista uniongelmista koko aikuisikäni. TE3 Liikkuvuusanalyysin avulla selvisi, että ylävartaloni liikkuvuudessa oli merkittävä puoliero. Täsmäharjoittelulla kehoni tasapaino palautui jo muutamassa kuukaudessa. Lisäksi liikkuvuuteni parani 20%, selkäkipu on poissa ja nukun paremmin”.

TE3-asiakkaan kokemus tuotteesta

TE3:n takana ovat suomalaiset kaverukset Ari Laakkonen ja Fustrankin perustajana tunnettu Jarkko Kortelainen.

Jarkko Kortelainen Ari Laakkonen

“TE3 Liikkuvuusanalyysi sopii mainiosti Fustra-perheeseen, koska sillä voidaan todentaa harjoittelun tehokkuus ja tulokset. Fustran perimmäinen ajatus on palauttaa kehon symmetria ja tasapaino ja TE3 Liikkuvuusanalyysi puolestaan antaa numeraalisen palautteen, mikä helpottaa tulosten vertailua. Fustra-ohjaajat käyttävät analyysin tuloksia tehdäkseen ohjaamisesta yhä tarkempaa ja tehokkaampaa, mikä auttaa parempien tuloksien saamisessa.” Kortelainen summaa.

Lue lisää TE3 Liikkuvuusanalyysistä

TE3 Liikkuvuusanalyysi nyt saatavilla kaikista Forever-kuntokeskuksista.

[likebtn theme="custom" lang="fi" show_dislike_label="1" icon_like_show="0" icon_dislike_show="0" tooltip_enabled="0" i18n_like="Kyllä" i18n_dislike="En" white_label="1" popup_disabled="1" counter_clickable="1" counter_zero_show="1" share_enabled="0"]
Tykätty [likebtn_likes] kertaa
image description
Forever Forever-kuntoklubit
image description

TE3 Liikkuvuusanalyysi

  Nimi (pakollinen)

  Etunimi:
  Sukunimi:

  Puhelin

  Sähköposti (pakollinen)

  Keskus