TULE TUTUSTUMAAN -
MEILLÄ ONNISTUTAAN

Fill out my online form.

OSALLISTU LIIKUNTAPÄIVÄÄN!

Fill out my online form.

Fustran avulla ryhtiä syksyyn

Täytä yhteystietosi, niin soitamme sinulle piakkoin ja
kerromme lisää Fustra –harjoittelusta.

Kevyt Sankari

Kysy lisätietoja, täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Liity jäseneksi

Fill out my online form.

Jätä meille
soittopyyntö

Täytä yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Haluatko ilmaisen tunnin
personal trainerin kanssa?

Tarvitsetko treeniisi lisäpotkua ja hyödyllisiä vinkkejä?
Osallistu kuukausikisaan täyttämällä yhteystietosi,
niin voit voittaa tunnin personal trainerin kanssa!

Haluatko x-method
näytetunnin vain 35€:lla?

Täytä yhteystietosi niin kuntoneuvojamme
on sinuun yhteydessä ja saat
näytetunnin 35€:lla!

Fill out my online form.

Kokeile Palveluitamme 3 Päivän Ajan Veloituksetta

image description Hanki passi

Pilates Basics

Tällä tunnilla perehdytään pilateksen perusteisiin, kuten tukivoimapisteiden sijaintiin, aktivointiin, merkitykseen sekä lateraalihengitykseen. Aloita tältä tunnilta pilateksen harrastaminen.

Foreverclubeilla pääset aloittamaan pilateksen, vaikka sinulla ei olisi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta lajista. Pilater Basics tunnilla käydään alkeet läpi ja opit liikkeet, tekniikan sekä oikean hengitystekniikan ammattimaisen sekä kannustavan ohjaajan opetuksessa. Pilates tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukee painonhallintaa, sekä toimii hyvänä vastapainona kuntosalitreenille. Pilates tuo kehoosi notkeutta ja kestävyyttä.

Pilates vahvistaa syviä tukilihaksia ja auttaa kehon hallinnassa

Pilates vahvistaa tehokkaasti kehon syviä tukilihaksia, jotka vaikuttavat olennaisesti muun muassa ryhtiin. Syvät vatsalihakset tekevät töitä tehokkaasti pilates –tunnilla. Kun syvät vatsalihakset ovat kunnossa vatsasi litistyy silmissä ja ryhtisi kohentuu, kun keskivartalon tukilihakset jaksavat kannatella paremmin. Pilates on rauhallista, oikeaan hengitystekniikkaan ja useisiin toistoihin perustuva tehokas laji, joka suoritetaan pääsääntöisesti oman kehon vastusta hyväksi käyttäen.

Vapauta stressi ja jännitystilat elimistöstäsi Pilateksen avulla

Kiireinen elämäntyyli, istumatyöskentely ja vähäinen arkiliikunta aiheuttaa jumitiloja kehoomme sekä mieleemme. Pilates opettaa hengittämään syvempään, joka rentouttaa sekä laukaisee stressiä. Yllättävän moni meistä hengittää liian pinnallisesti, jolloin happea ei vapaudu tarpeeksi verenkiertoon. Lisäksi Pilates –liikkeet opettavat liikkumaan fysiologisesti oikein ja keholle luonnollisesti.  Pilates tunnilla saat ajatuksesi irti arjesta, kun keskityt oikeaan hengitystekniikkaan sekä liikkeiden suorittamiseen.

Pilates sopii kaikenkuntoisille liikunnan vasta-alkajasta himourheilijaan. Paljon liikuntaa harrastaville Pilates toimii oivallisena palauttavana treeninä ja vastapainona kovalle treenaamiselle. Aloittelija saa Pilateksesta hyvän pohjan, sillä se vahvistaa lihaksia, notkeuttaa ja opettaa hallitsemaan omaa kehoa.

image description

© 2015 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja

Rekisteriseloste