TULE TUTUSTUMAAN -
MEILLÄ ONNISTUTAAN

Fill out my online form.

OSALLISTU LIIKUNTAPÄIVÄÄN!

Fill out my online form.

Fustran avulla ryhtiä syksyyn

Täytä yhteystietosi, niin soitamme sinulle piakkoin ja
kerromme lisää Fustra –harjoittelusta.

Kevyt Sankari

Kysy lisätietoja, täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Liity jäseneksi

Fill out my online form.

Jätä meille
soittopyyntö

Täytä yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Haluatko ilmaisen tunnin
personal trainerin kanssa?

Tarvitsetko treeniisi lisäpotkua ja hyödyllisiä vinkkejä?
Osallistu kuukausikisaan täyttämällä yhteystietosi,
niin voit voittaa tunnin personal trainerin kanssa!

Haluatko x-method
näytetunnin vain 35€:lla?

Täytä yhteystietosi niin kuntoneuvojamme
on sinuun yhteydessä ja saat
näytetunnin 35€:lla!

Fill out my online form.

Kokeile Palveluitamme 3 Päivän Ajan Veloituksetta

image description Hanki passi

Haluatko maksaa vain siitä mitä valitset?

Meillä voit itse valita sopivimmat tuotteet ja palvelut.

Valitse palvelut ja haluamasi kortin pituus, mm.

 • Kuntosali
 • Jumppa
 • Personal Trainer
 • Lastenhoito
 • Seniori
 • Kuntotesti
 • Yksi kerta
 • 10 kertaa
 • Kuukausikortti
 • Jatkuva kortti
 • Kesätauko

… yli 100 vaihtoehtoa. Millainen on sinun valintasi?

Jokaisella meistä on omat, yksilölliset tavoitteemme. Foreverilla liikut aina omilla ehdoillasi. Valitset juuri sinulle sopivimmat palvelut ja tuotteet, joista nautit eniten. Ja maksat vain siitä mitä valitset. Forever-kuntoklubien ainutlaatuinen Omakunto-palvelu on kehitetty vastaamaan asiakkaidemme erilaisia tarpeita, erilaisissa elämäntilanteissa.

Sinä päätät mitä – Me tiedämme miten!

Haluamasi määrä ja kesto

Halusitpa treenata kerran viikossa tai joka päivä, Omakunto-palvelussa valitset itse, kuinka usein käyt. Voit valita haluatko käydä vain kerran silloin tällöin. Vai haluatko kenties käydä keväällä muutaman kuukauden ja syksyllä muutaman kuukauden. Vai haluatko noudattaa yleisiä suosituksia ja liikkua kahdesti viikossa kahdeksan kuukautta vuodessa. Voit myös hoitaa kuntoasi läpi vuoden.

Kävit sitten kerran viikossa
salilla tai joka päivä jumpassa.

Valitsemaasi hintaan

Foreverillä voit itse valita, mitä maksat. Sinä valitset ne tuotteet ja palvelut, joita haluat käyttää ja maksat vain niistä. Et mistään muusta!

Jäseneksi? Jos haluat.

Jäsenenä nautit upeista eduista. Saat CMS Travelpass- kortin, jonka avulla voit liikkua millä tahansa CMS-ketjun kuntoklubilla, oikeuden ryhmäliikuntavarauksiin, nautit liikunnasta ja lisäpalveluista edullisempaan jäsenhintaan – ja paljon muuta! Meillä voit liikkua myös ilman jäsenyyttä. Sinä itse päätät.

Tavoitteiden saavuttaminen

Aina ei tarvitse olla selkeitä tavoitteita. On asioita, joita voi ja pitää tehdä ilman suurempia tavoitteita. Kuitenkin monet meistä asettavat tavoitteita elämässään. Se voi olla vaikka 5 kilon painon pudottaminen kesään mennessä. Jollakin toisella se on jotakin muuta. Meillä kaikilla on omat yksilölliset tavoitteemme, riippumatta siitä mitä muut tavoittelevat. On todistettu, että tavoitteet saavutetaan useammin, kun ne asetetaan selkeästi ja tavoitteen toteutumista seurataan. Pelkkä tavoitteiden asettaminen ja seuranta eivät kuitenkaan riitä. Sinun tulee tietää kuinka pääset asetettuun tavoitteeseen. Omakunto antaa sinulle mahdollisuuden valita minkälaista ohjausta ja opastusta juuri sinä haluat, jotta saavutat päämääräsi.

Haluatko:

Voimaa ja kestävyyttä

Voit kehittää juuri niitä ominaisuuksia, kuin sinä itse haluat. Voimaa saat lisää kuntosalilla tai ryhmäliikunnan voimatunneilla, kestävyys kohenee kuntosalilla, erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla tai sisäpyöräilyssä. Notkeus kasvaa ryhmäliikuntatunneilla tai Personal Trainerin hyvillä ohjeilla – myös kotona.

Laihtua

Noin 70 % asiakkaistamme mainitsee painonhallinnan tai laihdutuksen yhdeksi tärkeimmistä syistä tulla meille. Onko se myös sinulle tärkeä tai ajankohtainen asia? Halutessasi voit osallistua Kevyt Sankari -ohjelmaan, jossa painosi alenee huomattavasti ja saat tärkeää oppia monista asioista. Kevyt Sankari-ohjelmassa yhdistyvät tehokas liikunta, monipuolinen ravinto ja ennen kaikkea ryhmältä ja valmentajaltasi saamasi henkinen tuki matkalla kohti kevyempää arkipäivää. Vai onko sinulla vain muutama ylimääräinen kilo? Personal Trainer voi tehdä sinulle yksilöllisen ravinto-ohjeen ja antaa hyviä liikuntavinkkejä. Sinä itse valitset miten haluat laihtua tai hallita painoasi.

Hyvän olon ja aikaa itsellesi

Hyvä kunto mielletään usein fyysiseksi hyväksi kunnoksi. Yhtä tärkeää on kuitenkin myös henkinen hyvinvointi. Hyvä olo koostuu monesta asiasta: rakkaista, hyvistä ystävistä, mukavista työtovereista, kivoista harrastuksista ja monipuolisesta arjesta. Tärkeää on kuitenkin myös antaa aikaa itselle. On oikein olla omalla tavalla itsekäs. Läheisesi voivat hyvin, kun sinun on hyvä olla. Siksi Omakunto tarjoaa myös mahdollisuuden hemmotella itseäsi. Olet sen ansainnut.

Että kuntosi kehittyy

Oletko hyvässä kunnossa? Viime vuoteen verrattuna tai samanikäisin suomalaisiin? Kehityksen seurannassa tärkeintä on oma tuntemus: Miltä minusta tuntuu? Tärkeintä on, että sinä tunnet voivasi hyvin. Tarkemman tiedon kehosi kunnosta saat helposti erilaisilla testeillä, joita Omakunto –ohjelma sisältää: Kehonkoostumusmittaus antaa sinulle täydellisen tiedon kehosi koostumuksesta, polkupyörätesti kertoo minkälainen on hapenottokykysi ja lihaskuntotesti kertoo sinun voimatasostasi. Toki voit mittauttaa vain vaikkapa verenpaineesi. Sinä itse valitset.

Henkinen hyvinvointi

Kunto- ja liikuntakeskukset ovat keskittyneet vain fyysisen kunnon kehittämiseen. Omakunto ottaa sinut vastaan kokonaisuutena, huomioiden myös henkisen hyvinvointisi. Jos arki tuntuu toisinaan raskaalta, voit valita itsellesi fyysisen liikunnan lisäksi henkistä valmennusta. Voit osallistua mentaalisille ryhmätunneille tai vaikkapa hankkia yksilöllistä valmennusta juuri siihen mitä sinä itse tarvitset: Onko liikuntamotivaatiosi hukassa? Unelmoitko hoikemmasta terveemmästä vartalosta, mutta tarvitset apua ja tukea onnistuaksesi? Kaipaatko elämääsi enemmän energiaa ja iloa? Vai onko sinulla muita tarpeita? Älä paini yksin huoliesi kanssa vaan anna elämäntaidonvalmentajiemme auttaa sinut kohti sinun omaa unelmaasi. Kohti elämää josta nautit.

Hikoilu, rentoutuminen ja venyttely

Fyysinen hyvä kunto edellyttää paitsi hikoilua aiheuttavaa liikuntaa niin myös kunnon palautuksen. Hyvä palautuminen koostuu oikeasta ravinnosta, venyttelystä ja rentoutumisesta. Toisinaan raskaan arjen jälkeen tekee vain mieli rentoutua. Voit itse valita mitä kulloinkin haluat. Hikoilu on kuulunut aina osana toimintaamme. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hikoilla monilla eri tavoilla: ryhmäliikunnassa, kuntosalilla tai vaikka sisäpyöräilytunnilla. Siihen päälle sopii hyvin tehokas venyttely ,johon saat yksilöopetusta Personal Trainerilta tai voit osallistua erilliselle venyttelytunnille. Ja se tärkein: muista rentoutua. Rentoutua voi toki liikunnankin parissa, mutta on hyvä toisinaan vain hiljentyä. Olla rauhassa. Rauhassa ja samalla hiukan venytellä. Itämaiset ryhmäliikuntamuodot vievät sinut kohti täydellistä rentoutumista. Siis, jos sinä itse sitä haluat.

image description

© 2015 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja

Rekisteriseloste