• Auttaa niska- ja hartiaseudun vaivoihin
  • Vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä
  • Vahvistaa keskivartaloa
  • Auttaa painonhallinnassa ja laihduttamisessa
  • Kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa

Fustra – muokkaa, hoivaa, huoltaa ja vahvistaa.

Fustra on yksilövalmennuksen muoto, jossa kiinnitetään erityistä huomiota kehon virheasentojen korjaamiseen, liikkuvuuden parantamiseen sekä keskivartalon vahvistamiseen. Oman valmentajan avulla opit harjoittelemaan oikeaoppisesti, niin että juuri oikeat lihakset saadaan aktivoitua ja liike tehoaa sinne minne on tarkoituskin. Fustran avulla ryhti suoristuu ja niska-hartiaseudun kivut ovat pian historiaa!

Fustra-yksilövalmennus sopii erinomaisesti kuntoilua vasta aloittelevalle, mutta myös koko ikänsä liikkuneet ovat hämmästyneet huomattuaan, kuinka paljon Fustra opettaa omasta kehosta ja sen hallinnasta.

Miten Fustra eroaa perinteisestä yksilövalmennuksesta?

Kun valitset Fustran, tiedät takuulla minkälaista yksilövalmennusta saat – riippumatta siitä missä treenaat. Kaikki Fustra-valmentajat noudattavat samoja periaatteita, ottaen tietenkin huomioon henkilökohtaiset tavoitteesi.

Fustra sopii samoihin tavoitteisiin kuin perinteinenkin yksilövalmennus, mutta on erityisen hyvä valinta, jos kärsit niska-hartiaseudun tai selän alueen vaivoista. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi: painonpudotus ja kiinteytys, yleisen kunnon ja jaksamisen parantaminen, lihasvoiman ja kestävyyden kasvattaminen.

Fustra vaikuttaa monipuolisesti

  • Auttaa niska- ja hartiaseudun vaivoihin
  • Vähentää selkärangan ja nivelten rasitusta sekä parantaa ryhtiä
  • Vahvistaa keskivartaloa
  • Auttaa painonhallinnassa ja laihduttamisessa
  • Kehittää kestävyyttä ja kehonhallintaa myös muissa liikunta- ja urheilulajeissa

Fustra on harjoitusmetodi, jonka avulla parannetaan monia yleisiä vaivoja sekä saavutetaan vahva ja kevyt keho.  Fustra kehittää etenkin keskivartalon lihaksistoa, joka tukee selkärankaa. Vahva keskivaratalo on ihmisen peruspilari, jonka hyvinvointi heijastuu kaikkeen tekemiseen. Nykyajan ihminen käyttää epätasapainoisesti lihaksiaan, koska istumme paljon tietokoneella ja arkiaskareemme eivät kuormita kehoa monipuolisesti. Monet kärsivätkin lihasepätasapainon aiheuttamista vaivoista, kuten selkä- ja hartia- ja niskasäryistä. Niskan ja hartioiden kireys voi aiheuttaa pahimmillaan myös huimausta ja migreeniä.

Fustralla keho ja mieli tasapainoon

Fustrassa keskitytään korjaamaan lihasepätasapainoa, jonka ansiosta ryhti paranee, kivut vähenevät ja painokin putoaa.  Istuminen ja lihaksien käyttämättömyys aiheuttaa kireyttä ja liikkuvuusongelmia. Ensin nämä lukot on aukaistava, ennen kuin saavutetaan oikeanlainen ryhti ja kehonasento. Metodin lähtökohtana onkin ensin aukaista lihakset, jotka vetävät kehon väärään asentoon.  Fustrassa ajatellaan ihmistä kokonaisuutena, sillä liikkumattomuuden lisäksi sekä stressi että huono ruokavalio aiheuttavat keholle ja mielelle ylirasitustilan, jonka seurauksia monet nykypäivän vaivat ovat.

Aineenvaihdunta liikkeelle

Runsas istuminen, väärä ruokavalio ja stressi kaikki vaikuttavat aineenvaihduntaan epäsuotuisasti. Kun saadaan kehon lihaksisto toimimaan oikein, ruokavalio kuntoon ja stressi lieventymään alkaa painokin pudota.  Fustrassa keskitytään kokonaisvaltaiseen ihmisen hyvinvoinnin parantamiseen. Keskivartalo ja elintärkeät tukilihakset vahvistuvat tehokkailla liikkeillä. Kehon liikkuvuus lisääntyy kireyden poistuttua. Oikea hengitystekniikka tukee liikkeitä ja auttaa stressinhallinnassa. Lisäksi jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen ruokavalio-ohjelma, jonka avulla saadaan paino putoamaan tehokkaasti.

Tulokset syntyvät yksilöllisellä harjoittelulla

Suomalaiset huipputrainerit ovat kehittäneet Fustra -harjoittelumenetelmän Ruotsissa vuonna 2005. Menetelmän avulla on parannettu satojen ihmisten niska-hartiaseudun ja selän ongelmia. Sen avulla on myös laihdutettu menestyksekkäästi. Lisäksi huippu-urheilijat ovat hyötyneen Fustra-harjoittelusta, sillä sen avulla he ovat pystyneet parantamaan jo ennestään huikeita tuloksiaan.

Fustra soveltuu kaikille, sillä liikunta- ja ruokavalio-ohjelmat suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Jokaisella on omat kehittämiskohteensa iästä, sukupuolesta ja kunnosta riippumatta. Harjoittelulla saadaan myös erittäin yksilöllisiin vaivoihin apua, koska jokaista kohdellaan omana itsenään. Yksilöllistä kehittymistä on helppo seurata, sillä Fustraan kuuluu kehonkoostumusmittaukset. Mittauksen avulla näet rasvamassan pienentymisen ja lihaksien kehittymisen erittäin tarkasti.

image description

Haluan tietää lisää Fustrasta

Nimi (pakollinen)
Etunimi:
Sukunimi:

Puhelin

Sähköposti (pakollinen)

Keskus

Kerava

Forever Kerava Kultasepänkatu 5 09 584 00110

Hämeenlinna

Forever Hämeenlinna Vanajantie 10B, 13110 Hämeenlinna (03) 688 3355

Joensuu

Forever Joensuu Kaislakatu 4, 80130 Joensuu 050 382 1785

Lahti

Forever Lahti Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti 03-877550