TULE TUTUSTUMAAN -
MEILLÄ ONNISTUTAAN

Fill out my online form.

OSALLISTU LIIKUNTAPÄIVÄÄN!

Fill out my online form.

Fustran avulla ryhtiä syksyyn

Täytä yhteystietosi, niin soitamme sinulle piakkoin ja
kerromme lisää Fustra –harjoittelusta.

Kevyt Sankari

Kysy lisätietoja, täyttämällä yhteystietosi alla oleviin kenttiin.

Liity jäseneksi

Fill out my online form.

Jätä meille
soittopyyntö

Täytä yhteystietosi niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä!

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Haluatko ilmaisen tunnin
personal trainerin kanssa?

Tarvitsetko treeniisi lisäpotkua ja hyödyllisiä vinkkejä?
Osallistu kuukausikisaan täyttämällä yhteystietosi,
niin voit voittaa tunnin personal trainerin kanssa!

Haluatko x-method
näytetunnin vain 35€:lla?

Täytä yhteystietosi niin kuntoneuvojamme
on sinuun yhteydessä ja saat
näytetunnin 35€:lla!

Fill out my online form.

Kokeile Palveluitamme 3 Päivän Ajan Veloituksetta

image description Hanki passi

Jumppa

Ajantasaisen tuntikalenterin sekä tuntikuvaukset löydät aina tuntikalenteristamme.

Forever jumppa auttaa Sinua jaksamaan arjessa paremmin! Forever jumppa on tarkoitettu kaikille meille, joille hyvä kunto ja sitä myötä energisempi arki ovat tärkeitä elementtejä oman hyvinvoinnin kannalta. Forever jumppa ei siten ole missään tapauksessa ainoastaan huippukuntoisten harrastus, vaan sopii kenelle tahansa ikään ja kuntoon katsomatta. Forever jumppatunnit ovat ilon ja energian juhlaa, kuitenkin aina rennossa ilmapiirissä toteutettuna. Vasta-alkajakin nauttii olostaan ammattitaitoisen ohjaajan sparraamana!

Forever jumppatunnit on jaettu viiden eri elementin mukaan jumppatuntien tarjoaman vastuksen ja vaativuuden mukaan. Elementit helpottavat kaikenkuntoisia valitsemaan juuri itselleen sopivimman jumppatunnin, tai vaikkapa koko kokonaisuuden kerralla. Forever jumppaelementit ovat: MaaIlmaKiviMetsä ja Tuli.
Forever jumppa tarjoaa kokonaisvaltaisen kattauksen jumppatunteja jokaiseen makuun. Forever jumppa on kokonaisuus lihaskuntotunteja, liikkuvia tunteja ja erikoistunteja. Valitse oma elementtisi ja liity iloiseen seuraamme!

Maa – liikunnasta terveyttä.

Pohjan omalle terveydellesi luot Maa-tuntien avulla. Maa-elementin tunnit ovat erittäin helppoja 30 minuutin perusjumppia. Kokeile näitä: Terve selkä, Kuntojumppa ja Venyttely. Lue lisää Maa-tunneista »

Metsä – liikunnan iloa.

Liikunnan iloa elämään! Tuttua ja turvallista, sykettä ja rytmiä. Metsä-tunnin alta löydät monipuolisia jumppatunteja ja aerobista liikuntaa. Lue lisää Metsä-tunneista »

Forever Sisäpyöräily ja Crossing

Polkaise päiväsi käyntiin! Tunneilla on käytössä FlowRide-ohjelmisto, jonka ansiosta liikut oman kuntotasosi ja tuntemustesi mukaisesti. FlowRide-tunnille tullessasi tiedät tarkkaan, minkä tasoinen harjoitus on edessä. Valittavanasi on eritasoisia FlowRide-tunteja aloittelijoiden tunneista edistyneempiin tunteihin.

Crossing on ryhmäliikuntalaji, jota voisi kutsua ”sauvakävelyksi” paikallaan. Crossing on yksinkertainen, kaikille sopiva laji, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja parantaa yleistä jaksamista. Crossing-laite voi olla tuttu kuntosalin lämmittelylaitteista.

Kivi – liikunnasta voimaa.

Kivi-tunneilla kehität lihaskestävyyttä ja -voimaa. Sopii hyvin myös miehille! Valitse mm. Forever Pump, Kahvakuula tai PowerBody. Lue lisää Kivi-tunneista »

Tuli – liikunnasta energiaa.

Tule haastamaan itsesi tuli-tunneille! Elementin alta löydät vauhdikkaimmat erikoislajimme, fyysisesti raskaimmat tunnit sekä haastavimmat koreografiat. Valitse esimerkiksi Zumba. Lue lisää Tuli-tunneista »

Ilma – liikkeen harmoniaa.

Harmonista liikettä omaan tahtiin. Rauhallisia ja pehmeitä tunteja kuten Pilates ja Jooga. Lue lisää Ilma-tunneista »

Forever Perheliikunta

Kivaa kaikenikäisille! Koko perheen hyvinvointi on meille tärkeää ja myös perheen pienimmille löytyvät omat liikuntahetket Vanhempi-vauva sekä Kids ja KidsFever –tunneilta.

Lue lisää ryhmäliikunnasta!

image description

© 2015 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja

Rekisteriseloste