LIITY JÄSENEKSI

Fill out my online form.

ANNA PALAUTETTA

Fill out my online form.
liikunta on tuonut uutta sisältöä arkeeni

VIIKON ONNISTUJA Hanna: ”Liikunta on tuonut uutta sisältöä arkeeni”

Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: oma tahto onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Hanna Nurmela:sisäpyöräily

Nuoruudessa harrastin monia urheilulajeja. Harrastukseni jäivät polveni vuoksi, joka operoitiin useampaan kertaan ja lopetin urheilun. Minusta tuli äiti jo nuorena ja omistin kaiken aikani lapsilleni. Sitten kavereiden innoittamana uskaltauduin tulla kokeilemaan Foreveriä ja tein sopimuksen.

Innostuin kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja ja kuntosalilla kavereiden opastamana eri laitteita. On ollut ilo huomata, kuinka liikunta on tuonut uutta sisältöä arkeeni. Lapseni ovat nauttineet lasten liikuntatunneista ja tykästyneet lapsiparkin hoitajiin sekä saaneet ystäviä.

Nyt monta kiloa tiputtaneena olen huomannut olevani pirteämpi ja energisempi, ja jaksan pyörittää arkea kotona neljän lapsen kanssa paremmin. Näin jälkeenpäin en ole katunut lainkaan päätöstäni.

Suosittelen kaikkia kokeilemaan kuntosalilla käymistä ja voittamaan itsensä. On ollut ilo viettää aikaa kuntoilun merkeissä ja tutustuen uusiin ihmisiin. Iloiten sain aviomiehenikin tulemaan kanssani salille. Mikä sen parempaa kuin yhteinen harrastus rakkaan ja ystävien kanssa. Tämä on minulle uutta ja ihanaa aikaa!


Haluatko aloittaa kuntoilun? Treenaa nyt 8 viikkoa vain 88 euroa »

Piditkö artikkelista?

Äänet:6 (from 6 votes)Jaa artikkeli

© 2013 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja