LIITY JÄSENEKSI

Fill out my online form.

ANNA PALAUTETTA

Fill out my online form.
fustra marja-liisa

VIIKON ONNISTUJA Marja-Liisa: ”Jaksan arjessa paremmin, ryhti on suoristunut ja nukun paremmin”

Viikoittaisessa onnistumistarinassa asiakkaamme kertovat omin sanoin, kuinka he ovat löytäneet liikunnan ilon tai saavuttaneet itselleen tärkeän tavoitteen. Onnistuminen ei ole sattuman kauppaa: oma tahto onnistua ja kannustava ympäristö johtavat tuloksiin. Jokainen voi saavuttaa paremman olon – tästä upeat onnistujamme ovat inspiroivia esimerkkejä!


Viikon onnistuja – Marja-Liisa Nevala:Fustra

Lokakuussa 2015 sain Forever-kuntoklubille lahjakortin ja liittyessäni klubille jäseneksi sain Fustra -tunnin ohjaajaltani Mikolta. Tähän aikaan en ollut harrastanut liikuntaa moneen vuoteen eli olin todella rapakunnossa ja Mikon kanssa neuvoteltiin mitä voitaisiin yhdessä ruveta tekemään.

Ryhtini oli huono ja niskassa iso kyttyrä (emännän kyhmy), josta Mikko totesi, että kyseessä on rasvapatti, ja se saadaan pois. Tästä alkoi treenit kaksi kertaa viikossa valmentajan kanssa. Alku oli karmeata, koska kaikki tuntui raskaalta huonon kunnon takia, ja hengitystekniikkani oli pielessä.

Mikko laittoi myös ruokavalioni kuntoon, koska painoa oli liikaa. Vähennettiin herkkujen syömistä ja nykyään kun leivon, teen sen pääosin muille. Kyllä ohjaajalla on ollut kova työ saada mummo treenaamaan. Välillä sääliksi kävi, kun eivät tehtävät meinanneet onnistua!

Puolessa vuodessa sain noin 10 kiloa pois, ja nyt paino on pysynyt paikoillaan. Kunto on kohentunut selkeästi, jaksan arjessa paremmin, ryhti on suoristunut ja nukun paremmin. Myös tutuilta on ollut kiva kuulla positiivista palautetta!


Kokeile Fustra-harjoittelua! Uusille tutustujille Fustra-tunti valmentajan kanssa vain 35 € »

Piditkö artikkelista?

Äänet:18 (from 18 votes)Jaa artikkeli

© 2013 Forever Kuntoklubi. Kaikki oikeudet pidätetään.Tietosuoja